website

Nemzetközi partnerek

nemzetkozi logo

 

 

 

 

A Horváth Kiss & Bene Ügyvédi Társulás az AIEL (Association of Independent European Lawyers, London, UK - Független Európai Jogászok Társasága, London ) nemzetközi hálózatának tagja. A szervezet egymással angol nyelven értekező, ám jellemzően többnyelvű környezetben működő ügyvédi irodák nemzetközi hálózata, az Európai Unió és Európa más országainak területére terjed ki, de számos tagirodája van a világ más részein is, így többek között az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kanadában is. A tagok kis és közepes méretű ügyvédi irodák, amelyek igazán költséghatékony megoldást jelenthetnek azon ügyfeleknek, akik megfizethető áron, de komoly tapasztalattal rendelkező irodákat és minőségi jogi szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

Az AIEL 1991-ben jött létre azzal a céllal, hogy hatékony megoldást nyújtson a különböző jogrendszereken átívelő problémák megoldására az európai ügyfelek, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A szervezet mára kiterjedt nemzetközi hálózattá fejlődött, amely világszerte modern és minőségi szolgáltatást nyújt ügyfelei részére, elsősorban a magánjog és a kereskedelmi jog területén.

A szervezet továbbra is aktívan bővít Európában és Európán kívül is, ezzel megfelelő választ ad a 21. század globalizáció jelentette jogi és gazdasági kihívásaira. 

Thursday the 26th. 2013 Copyright HKB.hu
Joomla 3.0 templates